Software Engineering & Hybrid Outsourcing
Kwalitatieve, flexibele en betaalbare ondersteuning in software engineering.

Het team van Epesi heeft veel ervaring het realiseren van software projecten. We hanteren daarbij een pragmatische ontwikkel methodiek en kunnen beschikken over een flexibel schaalbaar en betaalbaar team van ervaren programmeurs om een goed eindproduct op te leveren.

Competenties & Ervaring

Ons team beschikt over jarenlange ervaring in het ontwikkelen van software en systemen, een greep uit de competenties:

  • Cloud software (PHP, MySQL, Apache Cassandra, Node JS)
  • Server omgevingen (LAMP, Docker, Kubernetes, Google Cloud Platform)
  • Front-end development (HTML/CSS/JS met gebruik making van diverse frameworks)
  • Embedded Systems development (Yocto, Raspberry PI, Python, Windows IoT Core)
  • .NET development (.NET, .NET standard, Mono Linux)
  • Mobile software development (iOS/Android native (Swift,Java) en .NET based met Xamarin)

Hybrid Outsourcing

Het realiseren van een geslaagd eindproduct is niet alleen afhankelijk van de technische inhoud. Aspecten als beschikbaarheid van engineers en de daarbij behorende kosten zijn evengoed een belangrijk aandachtspunt.

Epesi heeft, als onderdeel van een strategisch partnership met Orca Crew Services, de beschikking over gekwalificeerde engineers in zowel Nederland als Litouwen. Daarmee zijn we in staat om technische werkzaamheden efficient en kosten effectief uit te voeren met behoud van technische know-how in Nederland.

Kortom, de kosten voordelen van outsourcing gecombineerd met korte technische lijnen in Nederland.

Tenslotte beschikken wij over een professionele helpdesk waarmee het eveneens mogelijk is om software projecten na oplevering doorlopend te ondersteunen.

Referenties

  • UJambo Retail Innovation Platform; een uitgebreid content, analytics en monitoring product specifiek ontwikkeld voor klantgerichte winkels, restaurants en hotels. Software componenten gerealiseerd voor een aantal verschillende platformen (Windows .NET, Linux, Chrome OS, Android, iOS)
  • Mydentity; de ultieme klantervaring; software en infrastructuur voor veilige smartphone detectie in winkels, restaurants en hotels. (Embedded Linux, Android, iOS)