Innoveer sneller
en zonder hoofdpijn met UJambo

In al uw vestigingen wilt u uw klanten met de nieuwste technologieën zo optimaal mogelijk bedienen. Het introduceren van klantgerichte technologie in uw keten brengt echter vaak complexe operationele zorgen met zich mee. Ons team is ervaren in het bedenken, ontwikkelen, implementeren en beheren van innovaties en ontlast uw organisatie van de complexe vraagstukken. Dit alles merk-, technologie- en leverancier onafhankelijk.

First Line Support

Uw klanten optimaal bedienen kan alleen wanneer alle apparaten in uw vestigingen optimaal werken. Onze helpdesk fungeert daarom als eerste aanspreekpunt voor al uw storingen. Onze engineers verhelpen deze storingen waar mogelijk direct op afstand en, indien noodzakelijk, coördineren en bewaken de afhandeling van specifieke zaken door uw leveranciers. Hiermee creëren wij rust en overzicht voor uw organisatie zodat uw medewerkers zich kunnen richten op de voor u belangrijke werkzaamheden.

Dashboard

In één oogopslag direct inzicht in de performance van uw keten. In het UJambo Dashboard komen de voor u relevante statistieken samen, denk hierbij bijvoorbeeld aan aantal bezoekers, gebruik van uw systemen, verloop van aantal storingen en lifecycle management. Met ons geïntegreerde Dashboard krijgt u grip op de impact van technologie op de resultaten van uw keten.

Het kloppende hart van uw keten:
de UJambo Smart Hub.

Het is een opvallende verschijning; een roze kastje wat wordt geplaatst in uw bestaande infrastructuur. De waarde is echter niet te onderschatten: de Smart Hub wordt het kloppende hart van de klantgerichte technologie in uw keten. Maar de functie blijft niet beperkt tot het real-time monitoren van apparatuur, de uitbreiding van de Smart Hub is eigenlijk grenzeloos te noemen. U kunt o.a. people traffic meten, iBeacon functionaliteit toepassen en op eenvoudige manier content versturen naar schermen in uw vestigingen..

Components, eenvoudig toepasbare modules

Naast het optimaal laten functioneren van de technologie in uw keten biedt UJambo met Components een selectie van betaalbare en eenvoudig inzetbare klantgerichte innovaties.

Rater
Meting van klanttevredenheid in als uw vestigingen

Branded WiFi
Klant wifi met splash page in uw huisstijl en geïntegreerde marketing tools

Touch Kiosk
Maak self service mogelijk via een touchscreen, ontsluit uw webshop in uw winkels, online bestelpunt in uw winkel, vertoon games voor wachtverzachting of inspireer uw klanten met video's en interactieve demonstraties.

Download onze datasheet

DOWNLOAD

Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op of laat hier uw gegevens achter.

Vul a.u.b. de naam van uw bedrijf in

Vul a.u.b. uw naam in

Vul a.u.b. uw telefoonnummer in

Ujambo Full Monitoring Services
info@ujambo.nl
+31(0)118 - 613 220
Kuiperspoort 22
4331 GS MiddelburgUjambo Full Monitoring Services
is een initiatief van Epesi.